Waar voorheen het nog moeilijk was een keuze te maken tussen kunststof kozijnen en houten kozijnen, wordt de keuze voor kunststof kozijnen steeds makkelijker gemaakt door de vele voordelen bij aanschaf van kunststof kozijnen.

Ontdek deze voordelen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden in keuze van kleur, met of zonder houtnerf etc. Met uw wensen en onze expertise, komen we vast samen tot een schitterend resultaat!

Goed ventileren is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Toch gebeurt dit vaak onvoldoende. Zeker in de seizoenen wanneer er veel ongedierte is, nodigt het niet altijd uit de ramen en deuren open te laten. Door de aanschaf van horren is dit geen reden meer om niet meer te ventileren.

Laat u informeren over de verschillende mogelijkheden van horren voor ramen, deuren en schuifpuien.

Naast het leveren van kozijnen en horren, monteren wij deze ook graag voor u. Wij staan voor een vakkundig, snelle en professioneel uitgevoerde montage, waarbij de speciale bevestigingsmiddelen worden gebruikt. Dit garandeert een goede werking van de draaiende delen en uitvoering zoals u voor ogen heeft.